Shakshuka met spinazie en rode biet spekjes

Ingrediënten
- 4 porties Ardo Spinazie foglia - 600gr
- 500g Ardo Tricolore linzenmix
- 100g Ardo Rode biet spek
- 100g Ardo Sjalot
- 100g Ardo Rode paprika blokjes
- 15g Ardo Lookblokjes
- 5g Ardo Rode chili
- Olijfolie
- Komijn
- Paprikapoeder
- 5dl Tomatencoulis
- 6 eitjes (laat weg voor een vegan versie)
- Flatbread
- Peper en zout
Methode
- Stoof de spinazie aan in een scheut olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Stoof paprika, sjalotjes, chili en look aan in wat olijfolie, bevochtig met de tomatencoulis en breng op smaak met komijn en paprikapoeder.
- Schik de spinazie in de ovenschalen, verdeel er de tricolore linzenmix over en overgiet met de saus.
- Breek per schaal 3 eitjes en werk af met de rode biet spekjes.
- Bak gedurende 15-20 minuten af in de oven op 180°C en serveer met flatbread.