Corn ribs in festivalstijl

Corn Ribs Festival 106
  •  20 personenp
  •  Vegetarisch, Veganistisch, Snack , BBQ, Streetfood, Tapa's
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Vegetarisch, Veganistisch, Snack , BBQ, Streetfood, Tapa's

Ingrediënten

  • 60 Ardo Corn ribs, gehalveerd
  • 250 g Ardo Kruidenmix in Mexicaanse stijl
  • 2 dl vloeibare boter of olie
  • Tex-Mex kruiden
  • 1 dl zure room (*)
  • 50 g nachos
  • 3 lente-uitjes
  • 100 g jalapeños

Methode

  1. Meng de bevroren Corn ribs met de olie of boter, Tex-Mex kruiden en de Mexicaanse kruidenmix. Doe ze in een vacuümzak.
  2. Kook gedurende 30 minuten in de stoomoven op 80°C. Laat afkoelen en bewaar gekoeld.
  3. Leg de Corn ribs op een bakplaat en bak ze in de oven op 180°C gedurende 6-8 minuten.
  4. Serveer ze met wat zure room (*), nachos, lente-uitjes en jalapeños.

(*) Voor een vegan alternatief voor de zure room:
Meng citroensap door Alpro Greek Style. Kruid met zout en peper.

Blijf op de hoogte