Groentepita met gember, seitan en kikkererwten
Ingrediënten
- 20 Pitabroodjes/ Verstegen Wraps
- ½kg Seitan shoyu blok (in pitareepjes geneden)
- ½kg Courgette (1/2 schijfjes van ½ cm dik)
- ½kg Venkel (heel fijne dwarse reepjes, zo breek je mooi de vezelstructuur)
- ½kg Gekookte kikkererwten
- ½kg Paprikareepjes
- ½kg Knolselder in blokjes
- Ijsbergsla of gemengde salade
- 90g Verstegen World Grill Ginger-Lemon & Chili PURE
- 1kg Hummus
Methode
- Meng alle groentjes en de seitan met de World Grill Ginger Lemon & Chili Pure en wok/roerbak tot ze mooi beetgaar zijn.
- Voeg de kikkererwten toe en laat nog een beetje verder garen.
- Werk af met platte peterselie.
- Maak de pitabroodjes warm.
- Serveer met ijsbergsla en hummus.