Rucola kikkererwten salade met quinoa

Rucola Kikkererwt Salade Met Quinoa
  •  20 personenp
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Glutenvrij, Salade
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Glutenvrij, Salade

Ingrediënten

  • 2 kg Quinoa (Artisan)
  • 2 kg peultjes
  • 400 gr rucola
  • 1,5 kg kikkererwten (Hak)
  • 500 gr amandelen
  • 500 gr rozijnen
  • Extra vierge olijfolie

Methode

  1. Kook de Quinoa zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Kook de peultjes in weinig water in 4 minuten beetgaar.
  3. Laat de kikkererwten uitlekken en hak de amandelen grof.
  4. Doe alle ingrediënten in een schaal, voeg een flinke scheut olijfolie toe en schep om. Breng op smaak met zout en peper.

Gerelateerde producten

Blijf op de hoogte