Veganaise - de basis en meer

Toekomstproef 2025 bracht foodprofessionals samen rond één doel: plantaardig centraal zetten in de grootkeuken.

Tijdens de demo ‘Salad bar en vegetable snacking’ inspireerde Peter De Wandel (Ardo), met smaakvolle ideeën voor een next level salad bar.

Veganaie
  •  20 personenp
  •  Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Toekomstproef
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Toekomstproef

Ingrediënten

  • 2 dl sojamelk natuur
  • 1 eetlepel mosterd
  • 0,3 dl azijn
  • 8 dl zonnebloemolie
  • Peper & zout

Methode

  1. Meng alle ingrediënten samen.
  2. Als de consistentie te dik is, voeg dan wat water toe.
  3. Kan op zichzelf worden gebruikt, maar is ook geweldig als basis voor verschillende sauzen.

Italiaanse stijl veganaise:
Voeg 100g Ardo kruidenmix all'Italia toe.

BBQ veganaise:
Meng met 100g Ardo Barbeque-kruidenmix en gerookt paprikapoeder.

Thaise veganaise:
Meng met 50g Ardo kruidenmix op Thaise wijze, limoen en wasabi.

Tex Mex veganaise:
Meng met 100g Ardo kruidenmix in Mexicaanse stijl en Cajun kruidenmix.

Knoflook veganaise:
Meng met 30g chilipeper en 30g Ardo knoflookblokjes

Fotografie
Foodphoto

Blijf op de hoogte