Roze bietenrijst met geitenkaas en appel
Ingrediënten
- 2,5 kg Wilde rijst mix Ardo
- 1 kg Rodebietblokjes Ardo
- 500 g Rode biet spekjes Ardo
- 500 g Appelschijfjes Ardo
- 200 g Lente-ui Ardo
- 5 g Rozemarijn Ardo
- 800 g geitenkaas
- 1 dl olijfolie
- 0,5 dl zonnebloemolie
Methode
- Roerbak de Wilde rijst mix en de rodebietblokjes in de olijfolie, kruid met peper en zout en laat afkoelen.
- Bak de appelschijfjes in de zonnebloemolie en rozemarijn.
- Bak de rode biet spekjes in de oven tot het krokant is.
- Meng de rijst met de lente-ui.
- Vul de helft van de bokalen met de roze rijst. Voeg de geitenkaas en appelschijfjes toe.
- Werk af met de krokante rode biet spekjes en wat groene kruiden.