Stevig frietje tartiflette stijl
Ingrediënten
- 2 kg Zoete aardappelfrietjes - Ardo
- 400 g Rode biet spekjes - Ardo
- 150 g Voorgebakken ajuinschijven - Ardo
- 5 g Knoflookblokjes - Ardo
- 5 g Rozemarijn - Ardo
- 150 g Reblochon
- 150 g Emmental
- 1,5 dl witte wijn
- 0,5 dl room
- Maïszetmeel
Methode
- Snijd de kaas in stukjes en smelt hem in de witte wijn met room. Voeg de rozemarijn en knoflook toe.
- Breng zachtjes aan de kook en bind met wat maïszetmeel. Breng op smaak met zwarte peper en houd warm.
- Frituur de zoete aardappelfrietjes.
- Bak het bietenspek en de ajuin in de oven tot ze krokant zijn.
- Vul de bakjes met frietjes, werk af met de kaassaus, de krokante rode biet spekjes en de ajuin.