Naan toktok met curry houmous

Pietercil Naan Toktok
  •  1 personenp
  •  Hoofdgerecht, Zomer, Lente, Vegetarisch, Veganistisch, Lactosevrij
  •  1 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Zomer, Lente, Vegetarisch, Veganistisch, Lactosevrij

Ingrediënten

  • 1 naanbrood
  • 80 gr Houmous Curry - Gran'Tapas
  • 5 gr Seasonpepper Harissa (Verstegen) of 8 gr chermoula (Verstegen)
  • 5 gr rode ui, flinterdun gesneden
  • 5 gr jonge spinazieblaadjes
  • 10 gr Sweety drops - Gran'Tapas
  • 100 gr kipstuckjes - Greenway
  • 2 cl olijfolie
  • 2 gr zout

Methode

  1. Maak een marinade van de Harissapasta met de olijfolie en het zout. Meng alles goed samen en roer de kipstuckjes erdoor.
  2. Laat 20 minuten marineren.
  3. Bestrijk het naanbrood met de olie van de Sweety drops en grill krokant.
  4. Bak de kipstuckjes.
  5. Snijd het naanbrood doormidden en bestrijk beide helften met de curry houmous.
  6. Schik de kipstuckjes met de rode ui, de spinazie en de sweety drops op 1 helft. Leg de tweede helft er bovenop.
Fotografie
Bart Van Leuven
Foodstyling
Stefaan Daeninck

Blijf op de hoogte