Naan toktok met curry houmous
Ingrediƫnten
- 1 naanbrood
- 80 gr Houmous Curry - Gran'Tapas
- 5 gr Seasonpepper Harissa (Verstegen) of 8 gr chermoula (Verstegen)
- 5 gr rode ui, flinterdun gesneden
- 5 gr jonge spinazieblaadjes
- 10 gr Sweety drops - Gran'Tapas
- 100 gr Vegan filetstukjes just like chicken - Greenway
- 2 cl olijfolie
- 2 gr zout
Methode
- Maak een marinade van de Harissapasta met de olijfolie en het zout. Meng alles goed samen en roer de filetstukjes erdoor.
- Laat 20 minuten marineren.
- Bestrijk het naanbrood met de olie van de Sweety drops en grill krokant.
- Bak de filetstukjes..
- Snijd het naanbrood doormidden en bestrijk beide helften met de curry houmous.
- Schik de filetstukjes met de rode ui, de spinazie en de sweety drops op 1 helft. Leg de tweede helft er bovenop.